Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στην Ξάνθη ο Σενέ

Από το μικροσκόπιο
του Νίκου Παπαδόπουλου
θα περάσει ο σενεγαλέζος μέσος


                                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                         ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης βρίσκεται από χθες ο Σενεγαλέζος Μπανταρά Σενέ. Ο ύψους 1,90 μεσοεπιθετικός αφίχθη στην πόλη της Ξάνθης, ώστε να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της ομάδας τη μεταγραφή του. Ο Σενέ, ο οποίος είναι 4 φορές διεθνής, ανήκει στη Σοσό με την οποία τα προηγούμενα χρόνια διέπρεψε στο Σαμπιονά, ενώ την προηγούμενη περίοδο είχε δοθεί δανεικός στη Λε Μαν.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο Σενέ έχει να αγωνιστεί από πέρυσι το Φεβρουάριο, μια και δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Το γεγονός αυτό δημιουργεί έναν σχετικό δισταγμό στους ανθρώπους της Ξάνθης σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό ο παίκτης τις επόμενες ημέρες να περάσει από το μικροσκόπιο του Παπαδόπουλου και των συνεργατών του πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Το σίγουρο είναι ότι η Σοσό δεν αξιώνει οικονομικά ανταλλάγματα μια και οι Γάλλοι θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.

Ο Σενέ έχει φορέσει τη φανέλα της Σοσό σε 41 ματς έχοντας σημειώσει 3 τέρματα, επίσης έχει 30 συμμετοχές με την Γκινγκάμπ ενώ πέντε φορές έχει φορέσει και τη φανέλα της Λε Μαν.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/