Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη κλέφτη που είχε... ξανακλέψει

Αρπαξε με μοτοποδήλατο ένα... βάζο, τον έπιασαν και αποκαλύφθηκε ότι είχε αρπάξει τις προάλλες και μια τσάντα με τον ίδιο τρόπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη την 27-01-2011 και ώρα 21.10΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας (1) ημεδαπός δράστης, 35 ετών, για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης, την 27-01-2011 και περί ώρα 20.15΄ επιβαίνοντας στο Ι.Χ.Δίκυκλο μοτοποδήλατό του, άρπαξε από το χέρι 46χρονης μία χάρτινη σακούλα περιέχουσα δύο (2) φύλλα μετάλλου (μπρούντζο και χαλκό) και ένα (1) βάζο το οποίο περιείχε διάφορα είδη που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αναζητήθηκε, βάσει της περιγραφής του, από άνδρες της ανωτέρω Υπηρεσίας και περί ώρα 20.45΄ της ιδίας, εντοπίσθηκε έξωθεν της οικίας του να απορρίπτει την χάρτινη σακούλα με τα περιεχόμενα αυτής σε κάδο απορριμμάτων. Κατόπιν τούτου προσήχθη στην Υπηρεσία μας, όπου και αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, την 26-01-2011 και περί ώρα 21.20΄στην περιοχή της Αλεξ/πολης, ο ίδιος δράστης είχε προβεί στην αρπαγή τσάντας από 43χρονη, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα (170,00€) Ευρώ, πιστωτικές κάρτες, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας αυτής και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Κατασχεθέντα αποδόθηκαν στη παθούσα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

.