Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

‘Eτοιμη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Skoda

Τα τελευταία νέα της ομάδας της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με μια προπόνηση σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Σε αυτό συνηγορεί τόσο το πάθος που δείχναν όλη την εβδομάδα οι παίκτες στις προπονήσεις όσο και η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων. Πέραν πλέον του Σωτήρη Λυμπερόπουλου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά για το αυριανό παιχνίδι.


Ξεκαθαρίζει η εντεκάδα

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο τρόπος που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του ο νεαρός τεχνικός.

Αλλαγές στην διάταξη δεν αναμένονται. Ωστόσο σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές 2-3 σε πρόσωπα. Η μια θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Μποατενγκ στο αρχικό σχήμα στο πλευρό του Κώστα Φλίσκα αφήνοντας εκτός σε αυτή την περίπτωση τον κατά τα άλλα καλό στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αντεφέμι. Αλλαγές πιθανόν να έχουμε στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή.


Φιλικό με την SVV Reutlingen


Για την Δευτέρα το μεσημέρι (15:00) έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Γερμανική SVV Reutlingen. Η γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία Oberliga Baden πραγματοποιεί το στάδιο της προετοιμασίας στην Ξάνθη και στην ομάδα υπάρχει ένας παλιός γνώριμος της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο Πέτρος Τεγγελίδης που έχει 161 συμμετοχές και 41 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/