Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη για λιγότερο από ένα γραμμάριο κάνναβης


Μετά παρέδωσε στους αστυνομικούς στην Αλεξανδρούπολη  άλλα τρισίμισι γραμμάρια που έκρυβες σπίτι του αλλά και πέντε... τρίφτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη την 27-01-2011 και ώρα 12.30΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός, γιακατοχή ναρκωτικών.Ειδικότερα, σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο από άνδρες της ανωτέρω Υπηρεσίας στον δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους -0,8- γραμ., με την άμεση συσκευασία της.

Προ της επικείμενης έρευνας στην οικία του, ο δράστης παρέδωσε στους διενεργούντες τον έλεγχο Αστυνομικούς: α) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -3,6- γραμ., με την άμεση συσκευασία της και β) πέντε (5) τρίφτες κάνναβης με εμφανή ίχνη της ουσίας.

Η συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οι πέντε τρίφτες κάνναβης κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

.