Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αβγό ηρωίνης έκρυβε στα γεννητικά της όργανα 20χρονη μητέρα

Είχαν κάνει οικογενειακή επιχείρηση το εμπόριο ναρκωτικών και είχαν μηνύσει τους αστυνομικούς της Ροδόπης επειδή τους υποπτεύονταν και τους παρακολουθούσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Οικογενειακά έκαναν το εμπόριο ναρκωτικών… αφού στο Ι.Χ. ήταν ο σύζυγος και το δίχρονο παιδάκι τους Ο 26χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, ενώ είχε μηνύσει τον προϊστάμενο και άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Ροδόπης ότι τον έχουν βάλλει στο στόχαστρο αδίκως

Δεν ήταν απλά μια σύλληψη η προχθεσινή, όπως μας τη δίνει το επίσημο δελτίο της αστυνομίας. Στον κόμβο του Ιάσμου στην Εγνατία οδό αστυνομικοί της ομάδας δίωξης ναρκωτικών Κομοτηνής συνέλαβαν μία 20χρονη ημεδαπή κι έναν 26χρονο ημεδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αφού σε νομότυπη αστυνομική έρευνα, που έγινε ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ. Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο άνδρας, βρέθηκε στην κατοχή της 20χρονης πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (50,2) γραμμαρίων.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ζευγάρι που είχε προϋπηρεσία στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, ήταν υπό παρακολούθηση και είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές. Τελικά, η 20χρονη μητέρα ενός δίχρονου παιδιού που ήταν μαζί τους για προκάλυψη έκρυβε το «αβγό ηρωίνης», όπως λέγεται, στα γεννητικά της όργανα. Όταν έγινε ο αστυνομικός έλεγχος αρνήθηκαν τα πάντα. Τότε γυναίκα αστυνομικός την έψαξε στα απόκρυφα σημεία του σώματός της και εντόπισε το δέμα με την ηρωίνη που προοριζόταν για την πιάτσα της Κομοτηνής. Φυσικά, η ηρωίνη και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης για τα περεταίρω .

Πάντως, ο συγκεκριμένος εκ νέου υπόδικος δίνει έξι φορές το παρόν στις αστυνομικές αρχές για άλλες υποθέσεις εμπλοκής σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Αναμένουμε με ενδιαφέρον αν θα προφυλακιστεί ή όχι και αυτή την φορά.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/