Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο διοικητής της 21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής έβγαλε μαμά και κόρη από τρακαρισμένο αυτοκίνητο

Ο Δημήτριος Χασάπης
έγινε αυτόπτης μάρτυρας
του τροχαίου στο Κόσμιο 
και άμεσα έσπευσε σε βοήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Άγιο είχαν μία μητέρα με τη μικρή της κόρη από το Κόσμιο, όταν χθες το πρωί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Το τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών σημειώθηκε χθες το πρωί στο οικισμό του Κοσμίου. Η γυναίκα ξεκίνησε, όπως κάθε πρωί, να μεταφέρει την κόρη της σε βρεφονηπιακό σταθμό της Κομοτηνής. Ένας κακός χειρισμός, όμως, είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να προσπεράσει προπορευόμενο τρακτέρ με συρόμενo μηχάνημα, δεν υπολόγισε τη στενότητα του δρόμου, ακούμπησε με τις αριστερές ρόδες στο διάζωμα, που χωρίζει τις αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου έτυχε να γίνει ο διοικητής της 21ης ταξιαρχίας, Δημήτρης Χασάπης, ο οποίος επέστρεφε από δουλειά στη Μαρώνεια.

Ο κ. Χασάπης αμέσως σταμάτησε και έσπευσε κοντά στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Όταν διαπίστωσε ότι μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους, τις βοήθησε να βγουν από το όχημα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που τις μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ όχημα οδικής βοήθειας μετέφερε το αυτοκίνητο σε παρακείμενο χωράφι. Με τη βοήθεια της αστυνομίας η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο δρόμο του Κοσμίου.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/