Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δεν προλαβαίνουν οι διεθνείς της Skoda Ξάνθη

Κατόνγκο και Αντεφέμι δεν θα είναι ούτε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SKODA


Η προετοιμασία της Ξάνθης συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο. Απομένουν πλέον δύο προπονήσεις, σήμερα στις 15:00 και ένα χαλάρωμα ουσιαστικά αύριο το πρωί.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τα γνωστά προβλήματα απουσιών και αν ο Τσουμάνης επέστρεψε χθες δεν έγινε το ίδιο με τους Κατόνγκο και Αντεφέμι που είναι να επιστρέψουν σήμερα. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν προλαβαίνουν την απογευματινή προπόνηση, οπότε θα γυμναστούν μόνο αύριο το πρωί, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα το παρακολουθήσουν από τον πάγκο.

Οι δύο διεθνείς αγωνίστηκαν προχθές με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους με τον Κρις Κατόνγκο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ από τα τέσσερα της ομάδας του. Η αλήθεια είναι ότι ούτως ή άλλως για την θέση του Αντεφέμι στην αναμέτρηση της Κυριακής φαινόταν εξ αρχής ότι θα αγωνιστεί ο Μπόατενγκ. Όσον αφορά τώρα τη θέση του Κατόνγκο αλλά και τις υπόλοιπες επιλογές για το αρχικό σχήμα ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άνοιξε χθες τα χαρτιά του, δεν αποκλείεται να το κάνει σήμερα, ώστε να φανούν και οι πρώτες του σκέψεις.


Προβλήματα τελευταίας στιγμής


Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν με δύο παίκτες της Ξάνθης. Πρόκειται για τον νεοαποκτηθέντα Ζεάν Καριόκα που ένιωθε ενοχλήσεις στη δεξιά επιγονατίδα και για το λόγο αυτό ο παίκτης υπεβλήθη χθες σε μαγνητική το αποτέλεσμα της οποίας δεν έδειξε κάτι, οπότε ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις. Πιο δύσκολα φαίνεται να ήταν τα πράγματα για τον Παύλο Καθάριο. Ο παίκτης δεν ένιωθε καλά και νοσηλεύτηκε με συμπτώματα γρίπης στο νοσοκομείο Ξάνθης, ίσως να πάρει σήμερα εξιτήριο.


Παραλειπόμενα

Με γλυκά έκανε την εμφάνιση του χθες στα Πηγάδια ο Γιώργος Καζναφέρης μιας και είχε τα γενέθλια του. Όπως αναμενόταν δέχτηκε τις ευχές αλλά και τα πειράγματα όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 
Πηγή:   http://xanthireds.blogspot.com/