Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ματς ζωής και θανάτου για Πανθρακικό

Αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής τον Ιωνικό στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


"Ή ταν ή επί τας". Όπως οι Σπαρτιάτισσες μάνες αποχαιρετούσαν με αυτά τα λόγια τα παιδιά τους λίγο πριν πάνε να πολεμήσουν, έτσι και οι φίλοι του Πανθρακικού ζητούν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους τη νίκη στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Νίκαιας απέναντι στον Ιωνικό. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πανθρακικός αναμένεται να μπει για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την υπόθεση παραμονή!

Η αυλαία ανόιγει το Σάββατο όταν και ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τη Βέροια ενώ τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον Εθνικό Αστέρα. Την Κυριακή η προσοχή είναι στραμμένη στη Λειβαδιά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Δόξα Δράμας στον απόηχο της πειθαρχικής δίωξης που άσκησε στο Λεβαδειακό, για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή (πριν από πέντε μήνες),ο εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ ΓΙάννενα δοκιμάζεται στην Κατερίνη, απέναντι στον Πιερικό ενώ ο Παναιτωλικός στη Φυλή απέναντι στο Θρασύβουλο. Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το ντέρμπι της Ρόδου μεταξύ Διαγόρα και ΟΦΗ.


Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Αγροτικός Αστέρας vs. Βέροια (12-02)

Τρίκαλα vs. Εθνικός Αστέρας

Θρασύβουλος vs. Παναιτωλικός (13-02)

Πιερικός vs. ΠΑΣ Γιάννινα

Λεβαδειακός vs. Δόξα Δράμας

Ηλιούπολη vs. Αναγέννηση Καρδίτσας

Ιωνικός vs. Πανθρακικός

Διαγόρας vs. ΟΦΗ (14-02)

Εθνικός vs. Καλλιθέα



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/