Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σύλληψη 36χρονου στην Κομοτηνή με 9.000 σε πλαστά χαρτονομίσματα

Διαπιστώθηκε ότι είχε ακόμα πολλά κλεμμένα αντικείμενα, όπλα αλλά και 20.000 (γνήσια αλλά κλεμμένα) ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ



Στη σύλληψη ενός 36χρονου Έλληνα για πλαστά χαρτονομίσματα και κλοπές προχώρησε η αστυνομία στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας συνολικού ποσού 9.020 ευρώ και συγκεκριμένα δύο χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, 146 των 50 ευρώ και 76 των 20 ευρώ, μεγάλος αριθμός συσκευών (οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.), κλειδιά οχημάτων, ένα περίστροφο κρότου αερίου και το χρηματικό ποσό των 19.400 ευρώ, που προέρχεται από εγκληματικές ενέργειες.

Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερη οικία του 36χρονου δράστη, αλλά και στον εξωτερικό χώρο-αυλή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εργαλείων (ηλεκτρική αντλία νερού, κλαδευτήρια ηλεκτρικό δράπανο κομπρεσέρ, μπαταρίες αυτοκινήτων, ηλεκτρογεννήτριες κ.α.), ένα αεροβόλο τυφέκιο και ένα πιστολέτο αερίου τρία κλεμμένα οχήματα (δύο επιβατηγά και ένα κλειστό Ι.Χ. φορτηγό).

Τα ανωτέρω, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, αποτελούν προϊόντα κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετράμηνο στην ευρύτερη περιοχή μας σε οικίες, καταστήματα και διαμερίσματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Οι έρευνες συνεχίζονται και ερευνάται η συμμετοχή και άλλων ατόμων στη διάπραξη των αδικημάτων.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

.