Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μάχη παραμονής σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Ο Εθνικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που είναι ισόβαθμός του στην βαθμολογία

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ  14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Με τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο 05/02 η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η "αγωνιστική των ντέρμπι". Στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ισόβαθμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς (οι δύο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς) με τις δύο ομάδες να μην έχουν προβλήματα απουσιών.

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ειδικά για εμάς που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Απόλλωνα, έχουμε τους ίδιους στόχους και οι βαθμοί σ' αυτό το ματς έχουν διπλή αξία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, στην έδρα μας είμαστε πάντα πολύ δυνατοί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης με τον Χρήστο Πάτρα να συμπληρώνει: «Τελικός δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς θα παίξουμε στην έδρα του Εθνικού για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, αφού ότι κι αν έρθει είναι κέρδος και το θετικό είναι ότι η ομάδα μας παίζει καλό βόλεϊ κι αυτό μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους».

Στο "Χαλκιοπούλειο" η 6η Λαμία υποδέχεται τον 8ο ΑΟ Κηφισιάς με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Στον ΑΟΚ ο Σωτήρης Δρίκος δεν υπολογίζει τον τραυματία Γιάννη Νανγκά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νικολάκης (κυρίως αυτός λόγω του τραυματισμού του στον τελευταίο πόντο του νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή), Ταμπουρατζής, Ντάνγκουμπιτς, Καριπίδης (κι οι τρεις έπεσαν θύματα ίωσης).

Στα άλλα δύο παιχνίδια εμπλέκονται οι ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικά είναι.

Στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος, για πρώτη φορά χωρίς τον Γιόχαν Εστράδα, υποδέχεται τον Επίκουρο ISS στον πάγκο του οποίου θα κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Περσιανλής.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/2/2011

Αλεξανδρούπολης, 19.00, Εθνικός Αλεξ. - Απόλλων Καλαμαριάς, Βαρθαλίτης - Μυλωνάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλειάδης

Πανελληνίου, 19.00, Πανελλήνιος ΓΣ - Επίκουρος ISS, Ράπτης - Καραμπέτσος, παρατηρητής διαιτησίας: Πέρρος

Λαμίας, 19.00 (Star Κ. Ε.), ΓΣ Λαμία - ΑΟ Κηφισιάς, Γεροθόδωρος - Μουλά, παρατηρητής διαιτησίας: Παναγής

Κυριακή 6/2/2011

ΠΑΟΚ, 15.00 (Novasports), ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών Λουξ, Θεμελής - Καραμπαλάσης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης

Γλυφάδας, 16.00, Παναθηναϊκός - Άρης Μαρμούρης ΑΕ, Ρουσάκης - Γεωργουλέας, παρατηρητής διαιτησίας: Ακαρέπης

Δευτέρα 7/2/2011

Μίκρας, 19.00 (Novasports) Ηρακλής - Ολυμπιακός, Μιχελινάκης - Γεωργιάδης , παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/