Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα με την Καλλιθέα

Αναχώρησε για Αθήνα
η ομάδα της Κομοτηνής

ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΦΕΡΕΡΑ;


Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Football League.

Μια συνάντηση που είναι η πρώτη από τις δυο συνεχόμενες που έχει να δώσει το συγκρότημα του Εμίλιο Φερέρα στην Αθήνα καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Ιωνικό μια εβδομάδα αργότερα. Βέβαια άπαντες στον Πανθρακικό δεν συνδυάζουν τα παιχνίδια καθώς όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να κοιτάξουν κάθε ματς ξεχωριστά ώστε να ανταπεξέλθουν τις όποιες δυσκολίες κρύβουν.

Πέρα από την γνωστή απουσία του Μπάμπη Περπερίδη που θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθαν να προστεθούν και άλλα προβλήματα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα ο Γκρέγκορι Κριστ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή ενώ και ο Δημήτρης Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση του με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός στην Κομοτηνή. Αντίθετα στο οπλοστάσιο του Βέλγου προπονητή θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Φιλναδός Τόμι Πετρέσκου.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αρσενίεβιτς, Μπουτζίκος, Νικέζ, Ορλάντο, Ούλμερς, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Ταίρης, Λιαπάκης, Νατσούρας, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Τζιωρτζιόπουλος και Πετρέσκου.

.