Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η 6η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος

ΠΟΙΟ ΤΟ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ
ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ;

ΠΟΙΟΙ ΟΙ
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;


Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, στην Αλεξανδρούπολη και στο ξενοδοχείο GRAND EGNATIA, πραγματοποιείται η 6η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος, που απευθύνεται στο σύνολο των οδοντιάτρων της Θράκης.

Επιστημονικό θέμα της συνόδου είναι: «ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ α) Απεικονιστικές τεχνικές- αξιολόγηση, παρακολούθηση β) Ενδοδοντία η εμφύτευμα γ) Επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις».

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι Κωνσταντίνος Τσιχλάκης, Καθηγητής Οδοντιατρικής Ε.Κ.Π.Αθηνών, Διευθυντής Κλινικής Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος, Δημήτριος Τζιάφας, Καθηγητής Οδοντιατρικής Α.Π.Θεσσαλονίκης Διευθυντής του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας, και η Ασπασία Σαραφιανού, Λέκτορας του Τομέα Προσθετολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Αθηνών.

Η επιστημονική και εκπαιδευτική εγκυρότητα των ομιλητών εξασφαλίζει την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη ανάπτυξη των θεμάτων και εγγυάται την επιτυχία της συνόδου.

Οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι της Θράκης στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης, διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά, την Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδο, υλοποιώντας την υπόσχεσή τους, για στήριξη και ενίσχυση, της επιστημονικής και επαγγελματικής κατάρτισης των συναδέλφων της περιοχής.

.