Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλο ντέρμπι στην Ξάνθη για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ


Ματς ζωής και θανάτου
για Αρίωνα και ΑΕ Κομοτηνής

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Ματς ζωής και θανάτου διεξάγεται το Σάββατο 19/2 στην Ξάνθη, καθώς ο τοπικός Αρίωνας υποδέχεται την ΑΕ Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τον χαμένο, κυριολεκτικά να χάνεται! Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και θέλουν διακαώς το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, εφόσον δε υπάρχει με τη νεά σεζόν τροποποίηση στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με δυο ομίλους, κάτι που επιθυμούν σχεδόν όλες οι ομάδες.

Το μόνο αρνητικό αυτού του τοπικού ντέρμπι είναι πως οι ώρες "συμπίπτουν" με το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων" στο ποδόσφαιρο, το οποίο θα αναγκάσει πολλούς να κάτσουν στο σπίτι τους. Οι αυθεντικοί μπασκετόφιλοι όμως, αναμένεται να προτιμήσουν το τοπικό ντέρμπι!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ολυμπιάδα αντιμετωπίζει τον Πανσερραικό, που προέρχεται από θρίαμβο στη Χρυσούπολη, ενώ η Θύελλα Φερών δοκιμάζεται στο Σιδηρόκαστρο, απέναντι στο τοπικό Ρούπελ! Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Ορφέα Νέου Σκοπού την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης!


Για το πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο ΓΑΣ Κομοτηνή φιλοξενείται στην Καβάλα από τον νεανικό Ηρακλή ενώ η Ολυμπιάδα υποδέχεται την ΕΚ Καβάλας!


Αναλυτικά η 13η αγωνιστική (19/2):

15:00 Πανσερραϊκός - Ολυμπιάδα ( Νέδογλου- Λαμπρίδης)

17:00 Σιδηρόκαστρο - Φέρες ( Μυσιρλής- Κατρακάρης)

19:00 Αρίων Ξάνθης - ΑΕ Κομοτηνής (Δάμαλης- Αλεξόπουλος)

19:00 Αγία Βαρβάρα - Χρυσούπολη ( Σαλικίδης- Ντουράς)

17:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νέος Σκοπός (Κυριακή ) ( Γκέκας- Χατζόπουλος)

ρεπό η Ηράκλεια



Πρωτάθλημα Γυναικών (5η αγωνιστική):

17:00 Ηρακλής Καβάλας- ΓΑΣ Κομοτηνή (Σαλικίδης- Καρασάβας)

14:00 Ολυμπιάδα- ΕΚ Καβάλας (Μαυρογιάννης- Παπαγεωργίου)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/