Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασισμένος για τη νίκη o Πανθρακικός

Υποδέχεται αύριο
το μεσημέρι σε μεγάλο
παιχνίδι τον Διαγόρα Ρόδου

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ



Έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διατήρηση του σερί θετικών αποτελεσμάτων ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Ρόδου την Κυριακή 20/2 στις 15:00 στο ΟΠΑΠ ΔΑΚ Κομοτηνής. Η ψυχολογία των παιχτών του Φερρέρα είναι στα ύψη μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη και άπαντες στην ομάδα θέλουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη των "πρασίνων".
Προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, καθώς άπαντες είναι στην διάθεση του Βέλγου τεχνικού. Η τελευταία προπόνηση έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου επισημάνθηκαν στους ποδοσφαιριστές το τι πρέπει να προσέξουν ώστε οι βαθμοί της νίκης να μείνουν στην Κομοτηνή. Η αποστολή απαρτίζεται από τους Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Περπερίδης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Τζιωρτζιόπουλος, Κριστ, Ορλάντο, Ούλμερς, Νικέζ, Μπουτζίκος, και Μάλκι.. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Ανδριόλας, Τζιωρτζόπουλος, Περπερίδης, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Νικές, Ζησόπουλος, Ρομπέρ, Ούλμερς, Ορλάντο και Μάλκι
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης, προπονητής του Διαγόρα, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους Ταμπάση, Πουλόπουλο και Προβατίδη Οι 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Κομοτηνή είναι οι: Χειμωνέττος, Τύρελης, Σαλαμαστράκης, Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Χριστοφιλέας, Πλάτανος, Ζλάτκοβιτς, Σπάρταλης, Αγκιρίμπα, Γκούτμαν, Ταραχούλκσι, Γεωργίου, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Φράγκος, Ρέγες, Πεταυράκης.
Από τον κόσμο του Πανθρακικού υπάρχει ιδιαίτερη κινητοποίηση, καθώς έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής αρκετά εισιτήρια τα οποία τιμώνται στα 10, 15 και 25 ευρώ (vip) ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως το ΔΑΚ αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο!

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Απόστολος Σημαιάκης του Συνδέσμου Χαλκιδικής, έχοντας ως βοηθούς τους κυρίους Κελάζογλου (Χαλκιδικής) , Λαζρή ( Καβάλας) και τέταρτο τον Γιώργο Κυριαζίδη (Έβρου)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/