Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Συνέλαβαν 5 μέλη σπείρας διαρηκτών που είχαν ρημάξει την Ξάνθη

Είχαν όπλα και πλήθος κλοπιμαία στα σπίτια τους

Συνεχίζονται οι έρευνες. Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Τις βραδινές ώρες της 18.02.2011 στους οικισμούς Παλαιό Κατράμιο, Βαφέικα, Εύλαλο Ξάνθης μετά από συλλογή, αξιολόγηση και πολυήμερη αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και προανακριτικού υλικού, διενεργήθηκαν εννέα (09) κατ΄οίκον έρευνες σε ισάριθμες κατοικίες και μία (01) αποθήκη στους προαναφερόμενους οικισμούς όπου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, dvd players, ηχοσυστήματα, πλυντήρια, ποδήλατα, δίσκοι κοπής, χορτοκοπτικά κ. α. αγροτικά εργαλεία, τσιγάρα, είδη παντοπωλείων και προϊόντα που πωλούνται στα πρατήρια καυσίμων, αξεσουάρ αυτοκινήτων, αλυσοπρίονα, τροχοί, διαρρηκτικά εργαλεία, καλώδια ΔΕΗ και ΟΤΕ, κυνηγετικά όπλα κλπ) τα οποία προέρχονται από κλοπές και διαρρήξεις που διέπραξαν στην περιοχή ευθύνης μας εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από ημεδαπούς κατοίκους του Νομού Ξάνθης, εκ των οποίων πέντε (05) συνελήφθησαν.

Τα κλοπιμαία και δύο αγροτικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες κατασχέθηκαν. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση, προσαγωγή, σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των λοιπών μελών της εγκληματικής οργάνωσης και διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.

Με νεότερο δελτίο τύπου θα αποσταλεί φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης

.