Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δεν αλλάζει την ενδεκάδα της Ξάνθης ο Παπαδόπουλος

Τι δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις για το σχήμα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στην Λάρισα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην χθεσινή προπόνηση, δεν είχε πρόβλημα να δείξει τις προθέσεις του. Είναι γνωστό ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οπότε δεν υπήρχε λόγος για κάποια αλλαγή. Το φυσιολογικό λοιπόν, ήταν να εμπιστευτεί τους ίδιους παίκτες και αυτό φάνηκε να κάνει τουλάχιστον μέχρι χθες.

Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει μία τελευταία προπόνηση σήμερα το απόγευμα 16:00, αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Ο νεαρός τεχνικός μοίρασε ο ίδιος τα φανελάκια στους έντεκα πριν από το εκπαιδευτικό δίτερμα, με τους Αντεφέμι και Κιντάνα να είναι και πάλι στους βασικούς. Η θέση του τελευταίου φαινόταν επισφαλής και παιζόταν μεταξύ του Αργεντινού και του Κατόνγκο. Από εκεί και πέρα όπως τα ξέρετε.

Στην προπόνηση τώρα, το βάρος έπεσε στην τακτική ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα. «Βάλτε γκολ να το χαρείτε», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς σε όσους φτάνανε σε απόσταση βολής απέναντι από τον Γκσπούρνιγκ.

Από εκεί και μετά, την εμφάνισή του στα Πηγάδια έκανε, μετά από μέρες, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που ως γνωστών, ήταν στο εξωτερικό με τον Κώστα Κωνσταντινίδη για μεταγραφικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, ταξίδεψαν και μέχρι την γειτονική Ελβετία, τσεκάροντας κάποιους παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Επέστρεψαν πάντως με πολλά DVD και αρκετά ονόματα στη λίστα τους σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Τέλος, ο Αλμπιπαρμακόφσκι ανέβασε στροφές ακολουθώντας για μια ώρα το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ όταν ξεκίνησε το οικογενειακό διπλό, αυτός συνέχισε με ατομικό. Την ίδια ώρα, συνέχισαν με «ατομικό» και οι παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα με την ομάδα νέων, Σταύρος Σταθάκης, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Πέτρος Μάνταλος και Παύλος Καθάριος.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/