Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τον Παπανδρέου και ο Σαμαράς στην Θράκη το Σαββατοκύριακο;

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα σχετικά με τις εξορμήσεις που ξεκινά άμεσα ο πρόεδρος της ΝΔ

Λέτε να δούμε και τους δύο μαζί σε κοινή περιοδεία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα βρεθεί αυτό το σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαράς. Θα ξεκινήσει την εξόρμησή του στη βόρεια Ελλάδα, το Σάββατο, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και θα είναι η πρώτη ενός νέου κύκλου περιοδειών ανά τη χώρα...

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι, παρά τις διαδοχικές επίσημες διαψεύσεις περί πρόωρων εκλογών, τα πάντα είναι ανοικτά και επιθυμεί να συσφίξει την προσωπική του επαφή με τον κόσμο, κάτι που έχει ζητήσει άλλωστε και από τους τομεάρχες του. Η κινητικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έντονη το τελευταίο διάστημα καθώς επιζητά την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος τόσο με τις διεθνείς επαφές του και την προβολή ενός περισσότερου αρχηγικού προφίλ όσο και με τις επισκέψεις του, σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν συνομιλητές του, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει σειρά ταξιδιών στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να αποδείξει πως είναι κοντά στο λαό και στα προβλήματά του. Αναμένεται μάλιστα να κάνει και αναφορές από όλη την Ελλάδα στο μείζον ζήτημα της ανεργίας αλλά και των λουκέτων που πνίγουν την αγορά.


Πηγή:  http://apolitistosteki.blogspot.com/