Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε προγραμματισμό για τις μεταγραφές της νέας σεζόν η Ξάνθη

Στην Γερμανία Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου και Κωνσταντινίδης για να δουν αγωνιζόμενους κάποιους από τους στόχους της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ήταν γνωστό ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπρεπε να κερδιθεί πάση θυσία. Είναι γνωστό επίσης ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν φτάνει μόνο η τακτική. Σημαντικό ρόλο παίζει η θέληση και η ψυχολογία. Το ψυχολογικό ντοπάρισμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντα ευεργετικό για κάθε ομάδα, το μυστικό είναι να μπορέσεις να το μεταδώσεις στους παίκτες σου ώστε να βγει η καλή ψυχολογία και η αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήξερε καλά ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι έπρεπε να «φτιάξει» τους παίκτες του και από ότι φάνηκε το πέτυχε. Τί τους είπε; Την πραγματικότητα.

«Ξέρετε καλά τη σημασία του σημερινού αγώνα. Είστε παίκτες με μεγάλη εμπειρία, κάποιοι από εσάς έχουνε κάνει πρωταθλητισμό, έχουνε πάρει τίτλους, έχουνε παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως το αγγλικό. Να είστε αυτοί που πρέπει στο γήπεδο και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Από ότι φάνηκε ο νεαρός τεχνικός πέτυχε τον σκοπό του. Οι παίκτες του είχαν την θέληση και το πάθος που χρειαζόταν δείχνοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο.


Γερμανοί από χθες

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει παρακολουθήσει για λογαριασμό της Ξάνθης αρκετούς παίκτες από το γερμανικό πρωτάθλημα. Η Γερμανία εξάλλου είναι μια χώρα που γνωρίζει καλά και κινείται πιο άνετα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Xanthi Reds χθες μετά την πρωινή προπόνηση ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Κωνσταντινίδης πέταξαν για Γερμανία ώστε να παρακολουθήσουν παιχνίδια της Β΄ εθνικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Στην συγκεκριμένη λίγκα υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και οικονομικά προσιτοί για την Σκόντα Ξάνθη. Από ότι φαίνεται ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη.

Τέλος, απόντες από την χθεσινή προπόνηση που κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο ήταν οι Φλίσκας και Σουάνης λόγω ίωσης, ενώ ο Καριόκα με τον Αλμπιπαρμακόφσκι συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Και οι τέσσερις θα βρεθούν και σήμερα το πρωί στα Πηγάδια για προπόνηση και θεραπεία αντίστοιχα, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/