Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Καταρρέει το Περιφερειακό Ιατρείο Σαμοθράκης


Εντελώς ακατάλληλο το χαρακτηρίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

Επιστολή - σοκ κατοίκων του νησιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Εντελώς ακατάλληλο χαρακτηρίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου το Περιφερειακό Ιατρείο Σαμοθράκης με αφορμή το σοβά που έπεσε πριν από λίγες ημέρες και προκάλεσε την αγανάκτηση των αρρώστων. Η διοίκηση του νοσοκομείου φαίνεται να΄ έχει ενημερωθεί για το κτίριο που καταρρέει χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να υπάρξει καμία κίνηση από την πλευρά της ενώ οι κάτοικοι αποστέλλουν στην telegramm την παρακάτω επιστολή.


Τι λένε οι κάτοικοι

Είναι καιρός τώρα που φωνάζουμε για την κτιριακή κατάσταση τόσο του Κ.Υ. (πανελλήνια πρωτιά Κέντρο Υγείας με 21 σκαλοπάτια στην είσοδο) όσο και για το ΠΙ της Καμαριώτισσας όπου εκεί τα πράγματα πια δεν πάνε άλλο. Πρόσφατα σε έκθεση της μηχανικού του Δήμου Σαμοθράκης που στάλθηκε μαζί με φωτογραφικό υλικό στην Τεχνική υπηρεσία του ΠΓΝΑ που είναι και αρμόδιο για την επισκευή του, αναφέρεται ότι το κτίριο είναι πια ακατάλληλο και επικίνδυνο.

Από τον Νοέμβριο του 2010 που εσταλει η έκθεση της μηχανικού και το φωτογραφικό υλικό η τεχνική υπηρεσία όλο προγραμματίζει να πάει στο νησί και πάντα βρίσκεται πρόφαση και η επίσκεψη αναβάλλεται. Πριν λίγες μέρες κομμάτι σοβά έπεσε σε ασθενή (ευτυχώς εκτός από μια στιγμιαία αγανάκτηση δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό). Στην συνάντηση που είχε την προηγουμένη εβδομάδα η Κα Ρεντραρη όχι μόνο ενημερώθηκε αλλά και επισκέφτηκε το συγκεκριμένο κτήριο για να δηλώσει πως αυτό που είδε είναι τριτοκοσμικό και θα κάνει ότι μπορεί και η ίδια για τη βελτίωση η την μετεγκατάσταση του.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/