Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: Σεσημασμένος ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας στο Σουφλί

Είχε απασχολήσει
πολλές φορές τις αρχές

Πάρθηκε δείγμα dna
καθώς είναι ύποπτος
και για φόνο στη Νάουσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Σουφλί. Ένας 32χρονος τσοπάνος από την Αλβανία, στραγγάλισε 72χρονο κτηνοτρόφο που τον είχε στη δούλεψη του, για χρηματικές διαφορές.


Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά ο Αλβανός λογομάχησε με το θύμα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε τον 72χρονο, τον αναισθητοποίησε, τον στραγγάλισε και τον έδεσε σε κορμό δέντρου.

Κατόπιν, αφού του απέσπασε 60 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, προσπάθησε να διαφύγει.

Οι συγγενείς του θύματος στο Σουφλί, κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, όταν χθες το βράδυ, είδαν τα ζώα του κοπαδιού να επιστρέφουν μόνα τους στο μαντρί, γεγονός που τους έκανε να ανησυχήσουν. Άρχισαν να αναζητούν τον 72χρονο, τον οποίο και βρήκαν νεκρό. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, αμέσως αποφάνθηκε ότι είναι δολοφονία. Οι υποψίες της αστυνομίας στράφηκαν αμέσως στον Αλβανό.

Μετά από ολονύχτια αναζήτηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην ορεινή Ροδόπη στο χωριό Κερασιά όπου είχε καταφύγει.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 72χρονος του όφειλε χρήματα, που ήθελε να στείλει στην οικογένεια του στην Αλβανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για σεσημασμένο άτομο το οποίο πολλές φορές έχει απασχολήσει τις αρχές και έχει απελαθεί.

Μάλιστα όπως τόνισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αν. Μακεδονίας - Θράκης Εμμανουήλ Λουπεϊδης, πάρθηκαν δείγματα DNA, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του σε δολοφονία στη Νάουσα πριν από δύο χρόνια.
 
 
Πηγή:  http://www.agelioforos.gr/