Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Νταβούτογλου: "Στηρίζουμε ανεξαρτητοποίηση της Θράκης"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ
ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ... ΑΠΑΤΗ



Απάτη βίντεο που θα στείλει κάποιον φυλακή


Όπως είπαμε χιλιάδες φορές, η βλακεία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ δεν περιγράφεται με λόγια. Σε αυτήν συμμετέχουν δύο πυλώνες:

1) κάποιοι παμπόνηροι που θέλουν να παγιδέψουν βλάκες bloggers και

2) κάποια σούργελα bloggers που θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική, με όποια χαζομάρα τους στέλνουν με e-mail.

Και μάλιστα κάποιοι από αυτούς διαμαρτύρονται προς τα κανάλια, λέγοντας "Μας κρύβουν την αλήθεια τα κανάλια. Γιατί δεν έδειξαν το θέμα;"!
Η νέα μούφα, είναι πολύ σοβαρή και να θυμίσουμε ότι παρόμοιο e-mail (που ενέπλεκε την κ. Ξενογιαννακοπούλου) οδήγησε στη σύλληψη blogger και στην ποινική του δίωξη για "διατάραξη σχέσεων με ξένη χώρα".
Ο πονηρός, έφτιαξε ένα βίντεο, που έχει τίτλο: Davutoglu: "Στηρίζουμε ανερξαρτητοποίηση της Θράκης!" και επειδή είναι πολύ πονηρός έκανε κι ένα ορθογραφικό λαθάκι (ανερξ), για να μην οδηγούνται εκεί οι χρήστες από το google, αλλά να την πατήσουν κάποιοι χαζοβιόληδες bloggers, που δεν κάνουν τον κόπο να δουν ότι είναι το ένα και μοναδικό βίντεο του συγκεκριμένου χρήστη!


Στην αρχή του βίντεο γράφει:

"Κωνσταντινούπολη 15 Μαρτίου 2011, ομιλία Νταβούτογλου στο συνέδριο της Τουρκικής Ομογένειας των ΗΠΑ".

Ο Νταβούτογλου, την ημέρα εκείνη ήταν στη Ντόχα, της Σαουδικής Αραβίας, για το τριήμερο συνέδριο του Al Jazeera, αλλά αυτό δεν πτοεί τους χαζοβιόληδες.

Ο πονηρός λοιπόν (ή θεότρελος), βάζει υπότιτλους στο βίντεο, όπου κάνει τη μεγάλη "αποκάλυψη":

«πρέπει να καταλάβει η Ελλάδα ότι θα στηρίξουμε ένα κίνημα ανεξαρτησίας των Τούρκων της Δυτικής Θράκης κι αν χρειαστεί θα το υπερασπιστούμε και με …άλλα μέσα».

Βεβαίως, αυτά που λέει ο Αχμέτ Νταβούτογλου, δεν έχουν καμία σχέση με τη "μετάφραση", δεν αναφέρονται στη Θράκη, δεν μιλά για το Αιγαίο, αλλά για την τρομοκρατία στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Και για του λόγου το αληθές, τα δύο βίντεο:

1) το βίντεο-απάτη με την δήθεν ομιλία της 15-3-2011 στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο αφαιρέθηκε από το διαδίκτυο.

Όχι μόνο διέγραψε το βίντεο, αλλά διέγραψε ολόκληρο τον λογαριασμό του στο Youtube ο πονηρός, με το βίντεο με τις δήθεν δηλώσεις Νταβούτογλου


2) το κανονικό βίντεο της 3-1-2011 με την πραγματική ομιλία στην Άγκυρα



 
 
Πηγή:  http://taxalia.blogspot.com/