Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

"Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο", λένε στην Skoda Ξάνθη

Αυτό ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Το παιχνίδι με τον Αστέρα ανήκει πλέον στο παρελθόν, όπως και να 'χει πάντως στην Skoda Ξάνθη θα το θυμούνται για δύο λόγους, τόσο για τη νίκη όσο και για τη σημασία της που πέρα από τους τρεις βαθμούς κρατάει ουσιαστικά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Μαθηματικά βέβαια υπάρχει ένα θέμα και αυτό γιατί χρειάζονται άλλοι δύο βαθμοί. Για να φτάσει όμως η ομάδα να τους χρειαστεί θα πρέπει να γίνουν θαύματα ώστε να έρθουν τα πάνω κάτω σε τέτοιο βαθμό που θα ανάγκαζε τον Λιακόπουλο να βγάλει βιβλίο. Μετά το "ζούνε ανάμεσά μας", θα πουλούσε σίγουρα περισσότερο.


Από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επέλθει χαλαρότητα και καλό είναι που το τεχνικό επιτελείο με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο θέλει να έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τσίτα. Ο νεαρός τεχνικός θέλει τους παίκτες του προσγειωμένους και θέτει στόχο να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Άλλωστε, για αυτό έσπευσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα να τους μιλήσει χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, αν και θα μπορούσε για παράδειγμα να το κάνει στη χθεσινή προπόνηση.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και για την προσπάθεια, κατά ένα μεγάλο ποσοστό πετύχαμε τη σωτηρία μας, ουσιαστικά χρειάζονται άλλοι δύο βαθμοί. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος έτσι, να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο. Επίσης θέλω να δείχνουμε τον ίδιο ζήλο που δείχναμε μέχρι σήμερα στις προπονήσεις, δε θέλω να χαλαρώσουμε για κανένα λόγο όπως δε θέλω να κάνετε αγγαρεία. Είμαστε σοβαρή ομάδα, θα σας το ξαναπώ, είστε παίκτες με ποιότητα που θα έπρεπε κανονικά να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα έχοντας άλλους στόχους και όχι το να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι που αδικεί και εσάς αλλά και την ομάδα. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στα υπόλοιπα θέματα, απόντες από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Μπόατενγκ που έλειπε με άδεια στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, οι διεθνείς Αντεφέμι, Κατόνγκο, Αλμπιπαρμακόφσκι για υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων και ο Μπούγκα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τέλος, την επόμενη αγωνιστική -σε δύο εβδομάδες από τώρα- απόντες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι οι Μάουρο Πόι και Κώστας Φλίσκας. Ο πρώτος έχει δηλωθεί να απουσιάσει από το παιχνίδι του Βόλου με ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών και ο δεύτερος λόγω της κόκκινης που δέχτηκε προχθές.

Προγραμματισμένη προπόνηση για σήμερα στις 11:00


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/