Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ντόρα vs Τζότζολα: "Μια καινούρια γνωριμία, ένας άλλος πυρετός"

Μετά τις δυσκολίες που φέρνει ο ορεστιαδίτισσα στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, πριν λίγο έβαλε στο στόχαστρο και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

                   ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ

 
Μετά τις δυσκολίες που προκαλεί στο Μιχάλη Καρχιμάκη η Βασιλική Τζότζολα, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αποφασίζοντας να μην δεχθεί την προσωποπαγή θέση, ανάλογη με εκείνη που κατέχει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, που δικαιούται στο Υπουργείο Μεταφορών ως πρώην εργαζόμενη της Ολυμπιακής, τώρα σηκώνει τα μάτια ψηλά και φτάνει μέχρι… το ύψος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο Βήμα FM διέβλεψε σκοπιμότητα πίσω από την επιλογή της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. να παρουσιάσει σήμερα τις 48 προτάσεις της για την οικονομία.
Η Ντόρα ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και απάντησε: “Δεν την γνωρίζω την κα. Τζότζολα και φαίνεται ότι ούτε αυτή με ξέρει καλά.”

Καλά να είναι και οι δυο τους και θα έχουν όλο το χρόνο να γνωριστούν.

Το ωραιότερο όμως η Ντόρα το είπε μετά τη συνέντευξη Τύπου σε πηγαδάκι δημοσιογράφων: “Δεν γνωρίζω την κα. Τζότζολα, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ στην Ολυμπιακή και εκείνη δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία”

Εδώ η μόνη απάντηση μπορεί να είναι το γνωστό τραγούδι του Άκη Πάνου, όπως το έχει τραγουδήσει η Μαρινέλλα: “Στη ζωή μου κάθε νέα γνωριμία μια καινούρια τρικυμία ένας άλλος πυρετός!”


Πηγή:  http://www.zoomnews.gr/