Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Εντεκα γκολ στην αναμέτρηση Ξάνθης - Παλαιμάχων

Ωραίο θέαμα, πολλά γκολ,
νίκη με 6-5 στο καθιερωμένο
ετήσιο φιλανθρωπικό παιχνίδι

                ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΟΜΑΔΑ;


Πόσες μπαλιές άλλαξε προχθές η Μπαρτσελόνα;;; Σιγά τα αυγά το πάσινγκ γκέιμ της ομάδας των παλαιμάχων δεν έχει προηγούμενο, χάθηκε κυριολεκτικά το μέτρημα. Παρόλα αυτά δεν τους ήθελε ούτε η μπάλα αλλά ούτε και η τύχη. Στην ήττα με 6-5 καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Κοντογιανίδης που σφύριξε έδρα!!! Μάταια κάποιοι από τον πάγκο των παλαιμάχων αναπολούσαν την περσινή διαιτησία στο αντίστοιχο παιχνίδι του Γιώργου Κασναφέρη είναι χαρακτηριστική η ατάκα του προέδρου -και λίγο από όλα - με Κάσνα δεν χάναμε.




Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η SKODA Ξάνθη με σκορ 6-5 και σκόρερ τους Καζάκη (2), Φλίσκα, Κιντάνα, Σουάνη και Καριόκα, ενώ για τους παλαίμαχους τα γκολ σημείωσαν οι Δημητριάδης (2), Κριεζής (2) και Κατσαρός.



Η SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε με τους: Βρονταράς, Μπέρτος, Σάντος, Βάλλας, Σταθάκης, Κομεσίδης, Φλίσκας, Κιντάνα, Μαρσελίνιο, Πόι, Καζάκης ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Λοντίγκιν, Σουάνης, Κατόγκο, Ζεάν Καριόκα, Μπούγκα.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων συμμετείχαν οι: Αχμέτογλου, Γιοβανούδης, Γκοντόλιας, Δημητριάδης, Καρακασίδης, Καρασερίδης, Κατσαρός, Κριεζής, Κουρτίδης, Κουρής, Λαζαρίδης, Μπαζάνης, Μαλαδένης, Μπανιώτης, Μουστάκης, Μπέρτος, Ξανθόπουλος, Πανίδης, Τουργαΐδης, Τραχανέλης, Χατζημεστής, Χατζημωυσιάδης.
 
 

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/