Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σε ρυθμούς μπαράζ κινείται ο Έβρος: Ν. Χιλή ή Ορέστης Ορεστιάδας;

Στις 5.00 το απόγευμα ξεκινά στο ουδέτερο γήπεδο Σουφλίου το μπαράζ Βορρά - Νότου για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α ΕΠΣ Εβρου που θα ανέβει στην Δ' Εθνική

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σε ρυθμούς μπαράζ κινείται πλέον ο Έβρος, ένα βήμα πριν από την επίσημη αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η σπουδαία συνάντηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή του νομού για την άνοδο στη Δ' Εθνική, θα γίνει το Σάββατο στις 17:00. Θα αναμετρηθούν η ΑΕ Νέας Χιλής και ο Ορέστης Ορεστιάδας στο γήπεδο του Σουφλίου.

Το παρελθόν έχει διδάξει πως σε τέτοιου είδους αγώνες δεν μπορούν να υπάρξουν προγνωστικά, ούτε θεωρητικά φαβορί. Άλλωστε, πρόκειται για ένα αγώνα και όλα μπορούν να συμβούν. Ένα στοιχείο, πάντως, που δείχνει διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, είναι πως τόσο η Χιλή όσο και ο Ορέστης εξασφάλισαν μαθηματικά το πρώτη θέση στους ομίλους τους την τελευταία μόλις αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο είτε στον νότιο είτε στον βόρειο Έβρο να ξεφεύγει από νωρίς κάποια ομάδα, με αποτέλεσμα να ατονίζει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά, το Σάββατο 7 Μαΐου, πιθανότατα στο γήπεδο Κορνοφωλιάς, θα γίνει ο αγώνας κατάταξης Ιπποκράτης - Σαγήνη, κρισιμότατο παιχνίδι για την παραμονή στην Α' κατηγορία Έβρου, ενώ στις 8 Μαΐου, πιθανότατα στο γήπεδο Λαβάρων, θα γίνει το μπαράζ Αρδάνιο - Θούριο, επίσης κρίσιμο ματς για την παραμονή στη Β' κατηγορία.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/