Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η πρώτη συνάντευξη του Μ. Ουζουνίδη ως προπονητή της Ξάνθης

Εκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο των Πηγαδίων από τοτε που ανακοινώθηκε επίσημα ότι αναλαμβλανει την τεχνική ηγεσία της Skoda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την πρώτη του εμφάνιση από την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα έκανε στο γήπεδο των Πηγαδίων ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο νεαρός τεχνικός παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση με την ομάδα των παλαιμάχων παρέα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου. Το "Χ.R" μίλησε για λίγο με το νέο τεχνικό που φάνηκε ευδιάθετος κυρίως γιατί στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν ορισμένοι παλιοί του συμπαίκτες, χωρίς ωστόσο να θέλει να πει τη δεδομένη στιγμή πολλά πράγματα.



Κύριε Ουζουνίδη θα παρακολουθήσετε τις προπονήσεις της ομάδας για το επόμενο διάστημα;

Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαι σήμερα εδώ για να παρακολουθήσω τους κόκκινους (παλαίμαχους) με κάποιους από τους οποίους υπήρξαμε συμπαίκτες και είναι ωραίο να τους βλέπω να αγωνίζονται. Δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω τις προπονήσεις και ο λόγος είναι ότι θα βρίσκομαι στο εξωτερικό το επόμενο διάστημα.


Να υποθέσουμε το ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι για μεταγραφές;

(Χαμόγελο) Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, πάντως να ξέρετε ότι στα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν με Καβάλα και Πανθρακικό θα είμαι παρόν, θα τα παρακολουθήσω από κοντά.


Στα υπόλοιπα θέματα

Ούτε χθες έκανε την εμφάνισή του στα Πηγάδια ο Μπόατενγκ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη στα θέματα που έχουν να κάνουν με αποχωρήσεις παικτών αναμένονται εξελίξεις από Δευτέρα. Πάντως για έναν από τους παίκτες που ακούγεται ότι θα αποχωρήσει και εννοούμε τον Κιμ Τζάνκι μέχρι χθες δεν είχε συναντηθεί με κάποιον από την διοίκηση για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωση του. Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα έχει ρεπό για το Σαββατοκύριακο
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/