Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής Β. Ελλάδος στο πινγκ πονγκ ο Εθνικός Αλεξ/πολης

Μάγεψε η θρακιώτικη ομάδα στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκαν όι επτ΄σα πρωταθλήτριες των επτά ομίλων της Β' Εθνικής στον δρόμο για την Α2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μάγεψε ο Εθνικός στα μπαράζ της Θεσ/νίκης. Στο δρόμο για την Α2 Εθνική, συναντήθηκαν στη Θεσ/νίκοι επτά πρωταθλήτριες ομάδες των επτά ομίλων Β'Εθνικής Βόρειας Ελλάδος. Στη διήμερη δοκιμασία, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά και αρκετών θεατών, μεγάλος νικητής ήταν ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης. Από την αρχή φάνηκε ότι η πρώτη θέση θα κριθεί ανάμεσα στον Αίαντα Θεσ/νίκης, στον Εχέδωρο Σίνδου, στην ομάδα του Βόλου και φυσικά στον Εθνικό, που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι σταθερά στις πρώτες ομάδες, ποτέ όμως δεν "είχε γευθεί" την 1η θέαη. Οι αθλητές της Αλεξ/πολης σε φουλ φόρμα-δυνατοί όσο ποτέ κέρδισαν δύο φορές τον κύριο αντίπαλο τους, τον Αίαντα Θεσνίκης και πανάξια στέφθηκαν πρωταθλήτριες Βόρειας Ελλάδος! 'Αγγελος Τσίμας, Λεωνίδας Ζαριφείδης, Ανδρέας Νικολακάκης, ήταν εντυπωσιακοί, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του Ανδρέα Χηνόπουλου.

Στις γυναίκες ο Εθνικός με την Δάφνη Δεληγιάννη, Μαρία Αντωνούδη, Παναγιώτα Μούρου "ανέβηκε" δύο θέσεις σε σχέση με τα περυσινά μπαράζ, από την 4η θέση, βρέθηκαν στην 2η!! Η επιτυχία και των κοριτσιών είναι μεγάλη, αν αναλογισθεί κανείς ότι οι υπόλοιπες ομάδες της τριάδας, ασχολούνται σχεδόν σε επαγγελματική βάση. Την 1η θέση κέρδισε πανάξια η ομάδα της Καβάλας, την 2η ο Εθνικός και την 3η η Έδεσσα. Η ομάδα του Εθνικού στους άνδρες και η ομάδα της Καβάλας στις γυναίκες, θα αγωνισθούν στα τελικά μπαράζ της Αθήνας. Ο Εθνικός θα έχει απέναντι του, τέσσερεις πανίσχυρες ομάδες "χτισμένες" με αθλητές Α'Εθνικής, όμως οι σπουδαίοι παίκτες του, θα παλέψουν για το όνειρο. Τα μπαράζ θα διεξαχθούν στην Αθήνα 7,8/5/2011.
 
 
Πηγή: