Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Δύσκολη έξοδος για Πανθρακικό στην Θεσσαλονίκη

Αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα, σε αγώνα που μεταδίδει απευθείας η ΕΡΤ3

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Μπορεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος να βρίσκεται η εξασφάλιση της πολυπόθητης αδειοδότησης για τη διεκδίκηση της ανόδου στη superleague, ωστόσο για τον Πανθρακικό υπάρχει και αγωνιστική δράση, καθώς την Κυριακή στις 17:15 (ΕΡΤ3) φιλοξενείται από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, που καίγεται για βαθμούς. Ο Πανθρακικός θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και στη συνέχεια θα περιμένει να δικαιωθεί για την έφεση που έκανε στην πρωτόδικη απόφαση στην επιτροπή αδειοδότησης!







Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος ο Σάββας Παντελίδης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν με απουσίες. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Κανωτίδης, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και Γιάννης Σίμωσης δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς είναι τιμωρημένοι. Οι δυο τελευταίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες ενώ ο πρώτος είχε αποβληθεί στο νικηφόρο 3-1 επί της Ηλιούπολης.







Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Μπουτζίκος, Μάλκι, Αρσενίεβιτς, Ορλάντο, Ούλμερς, Πετρέσκου, Ρομπέρ, Ταίρης, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Κουτσόπουλος, Γωνιάδης, Νατσούρας, Περπερίδης, Ρεκλείτης, Καρτσαμπάς και Σουλτανίδης







Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Βοσκάκης (Ρεθύμνου) με βοηθούς τους κυρίους Μπιτσίδη (Θράκης) και Δημητριάδη (Καστοριάς) ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο κύριος Γκράνας (Ξάνθης)







Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ στην Κατερίνη, απέναντι στον Πιερικό, ενώ την άνοδο αναμένεται να σφραγίσουν ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικός, που αγωνίζονται εντός έδρας. Σημαντικό παιχνίδι και στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Δόξα Δράμας







Αναλυτικά η 33η αγωνιστική (8/5)



Παναιτωλικός – Διαγόρας

Ηλιούπολη – Εθνικός

Τρίκαλα – Ιωνικός

Αγροτικός Αστέρας – Πανθρακικός

Λεβαδειακός – Καλλιθέα

Πιερικός – ΟΦΗ

Θρασύβουλος – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΑΣ Γιάννινα – Εθνικός Αστέρας

Βέροια – Δόξα Δράμας



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/