Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Στο προσκήνιο ο Μαρκόφσκι για την Ξάνθη

Ο Σέρβος επιθετικός της Δόξα Δράμαςείναι από τους πρώτους στόχους  στην θερινή μεταγραφική περίοδο μετά και από το ενδιαφέρον που υπήρξε την περίοδο του Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Σέρβος επιθετικός της Δόξα Δράμας, Μάρκο Μαρκόφσκι είναι από τους πρώτους στόχους της Ξάνθης στην θερινή μεταγραφική περίοδο μετά και από το ενδιαφέρον που υπήρξε την περίοδο του Ιανουαρίου.


Οι ακρίτες είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο αλλά πλέον είναι πιθανό ο γάμος των δύο πλευρών να γίνει το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος έτσι είναι πιθανό όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Δόξα Δράμας να αποτελέσει μία από τις πρώτες κινήσεις των ακριτών στο θερινό μεταγραφικό παζάρι ενισχύοντας την επίθεση της ομάδας.

Κατά τα άλλα ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Κωνσταντινίδη, εξετάζουν στόχους τόσο από την εξωτερική όσο και την ελληνική αγορά.

Το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ έχει προχωρήσει άλλωστε πλέον σημαντικά με τελευταίο τον Μουγκουρέλ Μπούγκα ενώ το φιλικό της Τετάρτης με την Καβάλα θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Κιντάνα με τους ακρίτες.


 
Πηγή:   http://www.sport24.gr/