Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Με επιτυχία φιλοξενήθηκε το Πρωτάθλημα Πάλης στην Κομοτηνή


Το μέλλον του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και απέδειξε ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά με αυτήν την φουρνιά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων στην Κομοτηνή.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό πανεπιστημιακό γυμναστήριο του Δημοκρίτου Πανεπιστημίου (ΤΕΦΑΑ) , το οποίο φιλοξένησε περισσότερους από 100 αθλητές και αθλήτριες στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον της ελληνικής πάλης.

"Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων που πραγματοποιήσαμε έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα¨ δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ Κώστας Θάνος, μιας και είχε καταργηθεί τα προηγούμενα επτά χρόνια προκαλώντας μεγάλη βλάβη στην αναπτυξιακή πορεία του αθλήματος.

"Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις σε αυτές τις ηλικίες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του αθλήματος γι' αυτό η νέα διοίκηση έχει επικεντρωθεί στη διοργάνωση αρκετών αγώνων παμπαίδων και προπαμπαίδων» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ.

Οι αγώνες των Παμπαίδων είναι προπομπός και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά στάδια προετοιμασίας για τη στελέχωση των αθλητών της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Νεότητας του 2014 στην πόλη Nanjing στην Κίνα.

Για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης συνέβαλλαν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Κομοτηνής και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο που φιλοξένησαν του αθλητές και τους προπονητές

Στις 8 Μαΐου θα υπάρχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα παίδων στα Κουφάλια με 4 αθλητές του ΑΣ Δημοκριτείου. Συγκεκριμένα ο αθλητής Ιμπίς Νιαζή θα αγωνιστεί στα 85 κιλά ενώ στην Ελληνορωμαϊκή συμμετέχουν οι Ηλίας Φωτιάδης και Κώστας Παρασκευόπουλος , όπως και Μαρία Τσακλίδου.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/