Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από την συζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας

Εκοψε την κορδέλα και εγκαινίασε έτσι το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Πύρρος Δήμας και Πηγή Δεβετζή μεταξύ των προσώπων που παραβρέθηκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Τα εγκαίνια του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι από τη σύζυγος του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, κ. Μαίη Παπούλια.

Πλήθος κόσμου και φορέων τίμησαν την τελετή των εγκαινίων, την οποία διάνθισαν παιδικές φατσούλες με χορούς και τραγούδια. Η κυρία Παπούλια έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον τόσο της περιοχής, όσο και της Ελλάδας γενικότερα.

«Εύχομαι στα παιδιά αυτά ό,τι καλύτερο για τη ζωή τους, γιατί το αξίζουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση και την ευκαιρία να είμαι μαζί σας σήμερα και συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν για τον σκοπό αυτό».
Η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, προσιτή και απλή, ξεναγήθηκε στα σπίτια του χωριού, δέχθηκε δώρα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SoS Ελλάδας Δημήτρης Βάτης, εξέφρασε την ελπίδα να δυναμώσει ο θεσμός των SoS, ο οποίος θα ενισχυθεί και με τη δημιουργία ενός Κέντρου Ημέρας στην Κομοτηνή.

«Η περίοδος είναι δύσκολη, ωστόσο ελπίζουμε και επιμένουμε για τα παιδιά αυτά, γιατί μας χρειάζονται. Σ’ αυτό το χωριό-πρότυπο, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, στην ακριτική Θράκη».



Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/