Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εκστρατεία ενημέρωσης για την «υπερλειτουργική κύστη» ξεκινά το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Από σημερα και για ένα μήνα στην Ουρολογική Κλινική

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ;



Εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία των πασχόντων από «υπερλειτουργική κύστη» ξεκινά από σήμερα μέχρι και τις 26 Ιουνίου η Ουρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μετρήσεις η πάθηση αυτή του ουροποιητικού συστήματος η οποία αφορά και τα δυο φύλα παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Η εξέταση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη δωρεάν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από καθορισμένο ραντεβού, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 8001160900.

«Η πάθηση δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα πλην της συχνής και έντονης επιθυμίας διούρησης», ανέφερε εχτές στην διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τουλουπίδης, υπογραμμίζοντας ότι, « η πλειοψηφία των πασχόντων δεν επισκέπτεται το γιατρό και αυτό συμβαίνει κυρίως από αμέλεια ή από την επιπόλαιη αντιμετώπιση του πάσχοντος».

Να σημειωθεί ότι στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα μέχρι και τις 26 Ιουνίου θα υπάρχει ειδικό περίπτερο από το οποίο θα διανέμεται δωρεάν ενημερωτικό υλικό.

 
Πηγή:  http://www.enet.gr/