Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ζευγάρι αγριογούρουνων στον ξενώνα Πετράν στη Μαρώνεια

Μπήκαν στην αυλή κι επιδόθηκαν σε παιγνίδια δίπλα από αγροτικά μηχανήματα και το γκαζόν


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Οι ιδιοκτήτες του μετά την πρώτη έκπληξη κι αφού κατάλαβαν τις αγαθές προθέσεις των ζώων τα κινηματογράφησαν σ΄αυτή το ανέμελη παρουσία τους παρατηρώντας την έφεσή τους να μυρίζουν το γκαζόν, αλλά και να παίζουν με τα διάφορα αγροτικά μηχανήματα.

Μετά από κάποια ώρα τα αγριογούρουνα που ήταν ζευγάρι, αρσενικό και θηλυκό όπως θα πει η Δέσποινα Χατζηβλασίου του ξενώνα Πετράν, έφυγαν για το δασάκι της Μαρώνειας απ’ όπου πρέπει να ήρθαν. «Θέλαμε να τα δώσουμε και νερό, αλλά δεν ξέραμε πως θα αντιδράσουν, ανακάλυψαν όμως τη γούρνα, ήταν πολύ διψασμένα και μετά έφυγαν», θα πει στο “Χρόνο”.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι πολύ παραστατικά από τα δύο αγριογούρουνα που θα γίνουν η μασκότ της Μαρώνειας. Μπορεί η Μύκονος νάχει τον πελεκάνο της τον Πέτρο ή όπως αλλιώς λέγονται οι απόγονοί του αλλά εμείς θάχουμε τα αγριογούρουνα που αν ξαναεμφανιστούν θα πάρουν και τα ονόματά τους.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής έχει ήδη ενημερωθεί όπως θα πει ο πρόεδρος Κούλης Ταξιλδάρης είναι μάλλον από εκτροφείο κι αφέθηκαν, είναι μικρά ζώα να μη τα φοβάται ο κόσμος», θα πει και κυρίως να μην γίνουν στόχος.

 
Πηγη:   http://www.xronos.gr/