Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αυξήθηκαν οι "αγανακτισμένοι" τη δεύτερη μέρα στην Ξάνθη

Περισσότερος κόσμος πήγε στην πλατεία το βράδυ της Πέμπτης σε σχέση με εκείνους που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Αυξήθηκε ο κόσμος της Ξάνθης που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία της Ξάνθης. Για δεύτερη βραδιά στη σειρά, πολίτες της Ξάνθης όλων των ηλικιών και αποχρώσεων, συμμετείχαν στην κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων»

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 8 το βράδυ και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την Τετάρτη ενώ πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν για πρώτη φορά. Η πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας συνεχίζεται στην Ξάνθη, καθώς οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια ακόμη βραδιά.


Kατέβασαν τα κομματικά πανό.

Το βράδυ της Πέμπτης η οργάνωση, όσων είχαν την πρωτοβουλία, ήταν καλύτερη, ακούστηκαν τα πρώτα συνθήματα, ενώ φρόντισαν να απομακρύνουν από την αψίδα τα πανώ που είχαν πολιτικό περιεχόμενο και θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι κομματικοποιούν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. (video 2)

Ο κόσμος υποδέχεται την σχετική διαμαρτυρία, αρχικά, με κάποια αμηχανία, αλλά καθώς περνούν οι ώρες και οι μέρες προσαρμόζεται . Άλλοι ζητούν πιο έντονη και δυναμική παρουσία και άλλοι θεωρούν ότι αρκεί η παρουσία στην πλατεία για να υπενθυμίζει την ιδιότυπη μορφή διαμαρτυρίας.






Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/