Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Εμπειρίες στην Κύπρο θα αναζητήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Μπορεί να μην παρέμεινε στην Ξάνθη, ωστόσο θα είναι πρώτος προπονητής σε ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν

ΣΕ ΠΟΙΑΝ;


Στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο πρώην προπονητής της Skoda Ξάνθη, Νίκος Παπαδόπουλος. Το σύντομο έργο του Έλληνα τεχνικού εκτιμήθηκε από τον Κυπριακό σύλλογο, έτσι ώστε να του αναθέσουν τις τύχες της ομάδας τους για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα η διάρκεια του συμβολαίου μπορεί να επεκταθεί για ακόμα ένα χρόνο.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας σας ενημερώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Έλληνα τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η χρονική διάρκεια συνεργασίας θα είναι για 1+1 χρόνο και ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται στην Κύπρο το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Ακόμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας θα ήθελε να καλωσορίσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στην οικογένεια των μαυροπρασίνων και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ενώ στην πρώτη του συνέντευξη στον Κυπριακό τύπο ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Μετά την πρώτη μου παρουσία στην Ξάνθη αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό και πήρα μια συνειδητή επιλογή, αφού το σκέφτηκα πολύ καλά πριν να έρθω στην Κύπρο. Ευχαριστώ την διοίκηση για την πρόταση που μου έκανε. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσω να βελτιώσω την αμυντική λειτουργία της ομάδας και να διατηρήσω τις επιθετικές επιδόσεις της περσινής σεζόν».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/