Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πρόεδρος κατά φαντασίαν συλλόγου κινήθηκε με μπράβο εναντίον των υποτιθέμενων μελών του!!!

Ήταν να το δούμε και
αυτό στην Κομοτηνή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ηταν να το δούμε κι αυτό στην Κομοτηνή!

Κάποιος αυτοπαρουσιαζόμενος ως “πρόεδρος συλλόγου” με ενδιαφέροντα και ανησυχίες σχετικά με την υγεία, τη φύση, την οικολογία και το περιβάλλον εδώ και καιρό προσεγγίζει πολλούς γνωστούς και λιγότερο γνωστούς Κομοτηναίους ώστε να “βοηθήσουν στους σκοπούς του συλλόγου”. Μεταξύ άλλων έχει προσεγγίσει και δημοσιογράφους, πράγμα αναμενόμενο. Κι όντως οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και καλόπιστα έδωσαν για πρώτη φορά δημοσιότητα στις έστω ελάχιστες δραστηριότητες του εν λόγω συλλόγου.

Ελα όμως που οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν ήταν του γνωστού …κομοτηνέζικου επιπέδου και μόλις μυρίστηκαν κλίκες, παραγοντισμό καθώς και διάφορες περίεργες και “εξωτικές” συμπεριφορές του εν λόγω “προέδρου” του έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα. Το φυσά και δεν κρυώνει από τότε ο εν λόγω κατά φαντασίαν “πρόεδρος και παράγοντας” και έχει τρελάνει στα τηλεφωνήματα τους δημοσιογράφους να επιστρέψουν για να τους δώσει “σημαντικό ρόλο” μέσα στον υποτιθέμενο σύλλογο κλπ. Κανείς όμως δε του απάντησε.

Και είχαμε προχθές το εξής απερίγραπτο: ο εν λόγω “πρόεδρος” να επισκεφθεί την σύζυγο του δημοσιογράφου στο χώρο εργασίας της συνοδευόμενος από έναν εύσωμο “φίλο” του και όταν η ίδια τελείωσε τη δουλειά της και πήγε να φύγει σοκαρισμένη διαπίστωσε πως οι δύο “μάγκες” με ύφος προκλητικό της απαγόρευαν (!) την έξοδο από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται με αίτημα να πάει εκεί αμέσως ο δημοσιογράφος σύζυγός της ώστε μέσα στο δρόμο να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο (!) για να λύσουν τις διαφορές τους!

Λεπτομέρειες για το εν λόγω πρωτοφανές και μαφιόζικο γεγονός έχει το RodopiNews.gr και όταν υπάρξει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ θα επανέλθουμε. Προς το παρόν τα τηλέφωνα των δικηγόρων έχουν πάρει “φωτιά” για την προετοιμασία των εξωδίκων από την πλευρά των δημοσιογράφων ενώ για το αστείο όσο και ύποπτο αυτό γεγονός ενημερώνονται ήδη οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.


Πηγή:  http://rodopinews.gr/