Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Όλο το ρεπορτάζ της "Εspresso" για το διαζύγιο - βόμβα της Ματθίλδης

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ
ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΣΣΑΣ


Διαζύγιο-βόμβα στην showbiz. Η Ματθίλδη Μαγγίρα τραβά τον δικό της ξεχωριστό δρόμο από τον Αλεξ Φόστερ, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι στις κοινωνικές εμφανίσεις του έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένο. Μάλιστα όταν η γνωστή show-woman μας μάγευε με τις χορευτικές της ικανότητες στο «Dancing with the stars» ο Αλεξ και η μικρούλα κορούλα τους Λήδα είχαν βρεθεί κοντά της προκειμένου να την ενθαρρύνουν στην προσπάθειά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού είχαν δημιουργηθεί περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, το 2007, όταν η Ματθίλδη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Μια δεύτερη σκέψη όμως οδήγησε το ζευγάρι στο να προσπαθήσει να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές του.

Η απόσταση ωστόσο ήταν ένας λόγος που δυσκόλεψε τα πράγματα και οδήγησε στην οριστική ρήξη των σχέσεων του λαμπερού ζευγαριού. Η show-woman μένει στην Αθήνα, ενώ ο Αλεξ, ο οποίος είναι μουσικός, εργάζεται στη Νέα Υόρκη, κάτι που τους κρατούσε για αρκετό διάστημα μακριά, έτσι και αλλιώς.

Η νέα αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, όμως μόλις χθες το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα, καθώς η ηθοποιός επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή για χάρη της αγαπημένης της κόρης.

Ο Αλέξ και η Ματθίλδη γνωρίστηκαν στο εξωτερικό πριν από οκτώ χρόνια και ερωτεύτηκαν παράφορα και κεραυνοβόλα. Μάλιστα η επιθυμία τους να επιβεβαιώσουν τον έρωτά τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων ήταν τόσο έντονη που ύστερα από 73 ημέρες σχέσης το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη ακόμα και άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αν και κάποιοι γνώριζαν τα μαύρα σύννεφα που πλησίαζαν στη σχέση των δύο επωνύμων.

 
Πηγή:  http://www.espressonews.gr/