Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη δύο λιμενικοί κι ένας στρατιωτικός για διακίνηση ναρκωτικών!!!

Ο στρατιωτικός επιχείρησε να πουλήσει σε αστυνομικό την ποσότητα έναντι 6.800 ευρώ και οι λιμενικοί την έφεραν στον "πελάτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στη σύλληψη δύο λιμενικών κι ενός στρατιωτικού για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η αστυνομία στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός τη Δίωξης Ναρκωτικών εμφανίστηκε στον στρατιωτικό ως αγοραστής. Του ζήτησε, λοιπόν, να αγοράσει ποσότητα τριών κιλών χασίς έναντι του ποσού των 6.800 ευρώ, δίνοντάς του προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι δύο λιμενικοί, συνεργοί του στρατιωτικού, που επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα και είχαν μαζί τους και σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών στο σημείο της συναλλαγής. Εκεί συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Πρόκειται για δύο λιμενικούς, ηλικίας 36 και 37 ετών, που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, και για 40χρονο στρατιωτικό, που υπηρετεί στο Φρουραρχείο Λιτοχώρου Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας, στον 40χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία, που περιείχε χασίς βάρους 1,8 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα στο όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 329,6 γραμμαρίων.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Οι δύο βαθμοφόροι του Λιμενικού τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενώ διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό.

.