Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πρόταση από την Γερμανία για τον Μίκαελ Γκσπούρνιγκ

Σε φάση μεταγραφικού προγραμματισμού εν όψει της νέας χρονιάς η Skoda Ξάνθη

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ;


Η επόμενη μέρα βρίσκει την Skoda Ξάνθη σε φάση μεταγραφικού προγραμματισμού εν όψει της νέας χρονιάς. Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιάννης Παπαδημητρίου και Κώστας Κωνσταντινίδης ασχολούνται καθημερινά με αυτό το κομμάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις άντρες βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό και ένας από τους προορισμούς -μέχρι την Κυριακή που θα επιστρέψουν- αναμένεται να είναι η Γαλλία.

Οι πληροφορίες του Xanthi Reds αναφέρουν ότι θα παρακολουθήσουν παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον Γάλλο στόπερ της Σατορού Ζουλιάν Κορντονιέ. Το ενδιαφέρον της Skoda Ξάνθη είναι υπαρκτό όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης πριν από λίγες ημέρες και δεν αποκλείεται να έχουμε συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Τα στατιστικά του παίκτη είναι τέτοια που μοιάζει με πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα της Ξάνθης.


Πρόταση από Γερμανία

Πριν από 2 εβδομάδες περίπου διαβάσατε αποκλειστικά στο Xanthi Reds ότι ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ απάντησε αρνητικά στον Χρήστο Πανόπουλο στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας της Ξάνθης είναι γνωστό ότι ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως γνωστή είναι και η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα θα έμενε μόνο για μία από τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για πρόταση από γερμανική ομάδα που θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμη και εντός της ημέρας. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο και η πρόταση είναι ανάλογη με αυτά που ζητάει η ομάδα τότε δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει εξέλιξη που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Για το ποια είναι η γερμανική ομάδα -ακόμη τουλάχιστον- δεν είναι γνωστό, σίγουρα πάντως δεν έχει να κάνει με κάποιες από αυτές που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/