Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ματιές σε Ρούτση από την Ξάνθη, τέλος με Τζάνγκι

Ανακοινώθηκε και επισήμως η
λύση της συνεργασίας με τον Ελβετό

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ;



Για ακόμα μία εξόρμηση στο εξωτερικό φαίνεται πως ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της Ξάνθης ρίχνει τα δίχτυα του σε Ισπανία, Πορτογαλία και Βέλγιο, ενώ εντατικές είναι και οι έρευνες στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα στη λίστα με τους Βενετίδη και Γελαδάρη, προστέθηκε ακόμα ένα όνομα, αυτό του Χρήστου Ρούτση.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Δόξας Δράμας, έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη Football League (22 συμμετοχές και 2 γκολ) και σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της Ξάνθης τον έχουν παρακολουθήσει. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, ο Μαρκόφσκι και ο Τραορέ παραμένουν ψηλά στη λίστα της ομάδας (ο πρώτος μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά).


Και επίσημα τέλος με Τζάγκι

Ένα διαζύγιο που είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό στη Ξάνθη, πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/05) επίσημη μορφή, με τον Κιμ Τζάγκι να αποχαιρετά την ομάδα.

Ο Ελβετός παίκτης, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποτελώντας έτσι τον τέταρτο αμυντικό (αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ) που αποχωρεί από την ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως έχουν ήδη περάσει την πόρτα της εξόδου οι Στιούαρτ, Κωστούλας και Γκλέισον, που αγωνίζονταν και αυτοί στα μετόπισθεν.

 
Πηγή:  http://www.contra.gr/