Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Επιστολή - βόμβα: βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Θράκη απειλεί τον Γ. Παπανδρέου με «ανταρσία»!!!

"Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι μέχρι τώρα θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πιάσουν τόπο" τονίζει σε επιστολή που έστειλε με άλλους 15 στον πρωθυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Ζήτημα πατριωτισμού, δημοκρατίας ευθύνης και συνέπειας θέτουν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 16 βουλευτές του κινήματος και ζητούν με επιστολή τους την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής αλλά και του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συζητηθούν θέματα όπως:


1. Απολογισμός ενός χρόνου Μνημονίου

2. Μεσοπρόθεσμο –πρόσθετα μέτρα 2011- αποκρατικοποιήσεις

3. Διαδικασία εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

Στο προσχέδιο της επιστολής, το οποίο τίθεται εις γνώση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που καλούνται να το υπογράψουν ή όχι, τονίζουν ότι δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, είναι η λογική που επιβάλλει να υπάρξει απολογισμός, είναι ζήτημα πατριωτισμού, δημοκρατίας, ευθύνης και συνέπειας, σημειώνουν.

Στην επιστολή αναφέρεται επίσης, ότι κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι μέχρι τώρα θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πιάσουν τόπο και αναρωτιούνται όμως γιατί ένα χρόνο μετά βρισκόμαστε και πάλι σ’ ένα κρίσιμο μεταίχμιο.

Σαφείς αιχμές αφήνουν και για τη διαδικασία ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος αλλά και για τις επερχόμενες αποκρατικοποιήσεις. Εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου γίνει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και μάλιστα ως ένα και μόνο άρθρο, καθώς και ανάλογες διαδικασίες υιοθετηθούν και στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

«Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορούν να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή.»

Την επιστολή -μέχρι στιγμής- συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Π. Κουρουπλής, Σ. Μερεντίτη, Π. Κουκουλόπουλος, Ολγ. Ρεντάρη, Εκτ. Νασιώκας, Τ. Αντωνίου, Β. Γερανίδης, Σ. Γιαννακά, Ε. Καϊλή, Μ. Τζελέπης, Θ. Ρομπόπουλος, Κ. Καρτάλης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος και ο Ν. Σαλαγιάννης ο Δ. Λιντζέρης και Β. Τόγιας.


Πηγή:  http://www.skai.gr/