Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ουδέν νεότερον για τα μεταγραφικά της Ξάνθης

Πολλά ακούγονται αλλά λίγα γίνονται

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μπορούμε να καταλάβουμε την ανησυχία του κόσμου όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Μπορεί καθημερινά να υπάρχουν ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Ξάνθης προς διάφορες κατευθύνσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι. Η ανησυχία πιστεύουμε ότι πηγάζει περισσότερο από τον μεγάλο αριθμό παικτών που έχουν αποχωρήσει. Την ίδια στιγμή ο φίλαθλος της Ξάνθης διαβάζει στον τύπο ότι ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις και είναι φυσιολογικό να περιμένει πότε και πώς θα καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει καθυστέρηση από εδώ και πέρα, αρχίζει πιο έντονα η μεταγραφική κινητικότητα. Δυσκολία θα υπάρξει βέβαια στο να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να είναι όλα έτοιμα την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πολύ σπάνια μια ομάδα έχει όλους τους παίκτες από την πρώτη μέρα. Στην Ξάνθη ίσως να είναι μεγαλύτερο το κενό, γιατί πρέπει να καλυφθούν όσοι έχουνε ήδη φύγει και όπως προαναφέραμε δεν ήτανε και λίγοι.

Τώρα, όσον αφορά τους στόχους που ήδη γνωρίζουμε από την ελληνική αγορά, δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε παίκτες που αφορούν την ομάδα του Ηρακλή. Δυστυχώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην φούτμπολ λίγκ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό προεργασία με παίκτες από την πρώην ομάδα του που θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου μαζί τους στην Skoda Ξάνθη. Όπως και εσείς, έτσι και εμείς αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να περιμένουμε τις εξελίξεις. Δυστυχώς δεν έχουμε κάτι νεότερο να σας πούμε.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/