Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες του newsit από τον τόπο του συμβάντος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκεται ακόμα μέσα στο κτίριο των ΚΑΠΗ

Στην ομιλία του τον χτυπούσαν με λέιζερ στα μάτια, κάποιοι έξω από το κτίριο

Έχουν βάλει μαξιλάρια στα παράθυρα για να προστατευτούν από τις πέτρες που πετιούνται
        ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μία ομάδα περίπου 60-70 ανθρώπων τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αλλά και να του πετούν πέτρες, αυγά και γιαούρτια.

Έξω από το κτίριο αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 500 άτομα που δείχνουν εξαγριωμένα και συνεχίζουν να γιουχάρουν εναντίον του κ. Πεταλωτή και της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής. Μάλιστα, δηλώνουν πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε καμία περίπτωση να φύγει από το κτίριο και θα τον περιμένουν εκεί όσο χρειαστεί.

Επικράτησε αναστάτωση στο σημείο, με πολλούς παρευρισκόμενους να προσπαθούν να προστατέψουν τον κ. Πεταλωτή από το μένος του πλήθους και μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στην ομάδα ατόμων που πετούσε διάφορα αντικείμενα και στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Ο κ. Πεταλωτής δεν τραυματίστηκε και κανείς άλλος, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε ισχυρότατη δύναμη της αστυνομίας, που δημιούργησε ένα μπλόκο ανάμεσα στους εξαγριωμένους πολίτες και το κτίριο του ΚΑΠΗ.

Ο κ. Πεταλωτής φυγαδεύτηκε στην ουσία μέσα στο κτίριο και μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση που στα παράθυρα του κτιρίου, τοποθετήθηκαν τραπέζια και μαξιλάρια έτσι ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι της εκδήλωσης από τις πέτρες που πετούσε η ομάδα.

Ο κ. Πεταλωτής βρίσκεται ακόμα μέσα στο κτίριο και μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης δήλωσε πως θα βγει κανονικά από την πόρτα που μπήκε και δεν είναι εγκλωβισμένος.


Πηγή:  http://www.newsit.gr/