Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο Ζήσης Βρύζας φαβορί για τον Παναθηναϊκό;

Ο καβαλιώτης τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας με τις γνωστές σχέσεις με την Ξάνθη φέρεται ως φαβορί για να μετακομίσει στο τριφύλλι

ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ;

 
Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν τον Ζήση Βρύζα πολύ κοντά στο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Το όνομά του τον τελευταίο καιρό ήταν διαρκώς ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο στο «τριφύλλι», ωστόσο το τελευταίο διάστημα… «αθόρυβα» ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των διοικούντων του Παναθηναϊκού και πλέον μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη θέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και χθες (01/06), ο Βρύζας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δημήτρη Γόντικα μέσα σε καλό κλίμα και φαίνεται ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν διέψευσε τις επαφές του με το «τριφύλλι» μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής την Τετάρτη όταν και ρωτήθηκε σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο Βρύζας έχει αρχίσει να… βάζει στην άκρη τις όποιες ενστάσεις είχε στο να συμφωνήσει να γίνει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, που είχαν να κάνουν με τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα και αποτελεί άμεσο συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Στον Παναθηναϊκό πάντως θεωρούν τον Βρύζα ιδανική περίπτωση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τις υπάρχουσες συνθήκες στην ομάδα. Ομόφωνα η διοικούσα επιτροπή έχει εγκρίνει τον Βρύζα και εκτιμά τόσο το έργο που είχε κάνει στην ίδια θέση όταν ήταν στον ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο παικτών-διοίκησης με την παρουσία του στα αποδυτήρια.

Για αυτό άλλωστε δεν προχώρησε και σε πρόσληψη γενικού αρχηγού το «τριφύλλι», αφού οι ιθύνοντες αποφάσισαν να παίξει αυτό το ρόλο ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει. Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Βρύζας, ωστόσο ακόμα και αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη με τον βοηθό του Σάντος, θα γίνουν επαφές με όσους είναι για την ώρα στην… αναμονή.

Στη λίστα των διοικούντων του Παναθηναϊκού είναι οι Νάνι και Φαλκς από το εξωτερικό, ενώ δεν έχει καμία βάση το σενάριο που ήθελε τον Ίλια Ίβιτς να αναλαμβάνει τη θέση αλλά και του Βέλιμιρ Ζάετς που ναι μεν «έπαιξε» για κάποιο διάστημα ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ ουσιαστικά. Τα πάντα συνηγορούν λοιπόν στο ότι ο Ζήσης Βρύζας είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.