Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ερχονται και στην Θράκη οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

Ενώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις μουσικές δυνάμεις τους, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκινά από τον Λυκαβηττό στις 20 του μήνα και περιλαμβάνει στάση και στην περιοχή μας

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;


Ενώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις μουσικές δυνάμεις τους, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκινά από τον Λυκαβηττό στις 20 του μήνα

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας θα είναι και πάλι εδώ, μαζί, το φετινό καλοκαίρι. Η περσινή τους επανασύνδεση, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, έτυχε θερμότατης υποδοχής, εντυπωσίασε, ξεσήκωσε, συγκίνησε. Και το αίτημα του κοινού ήταν ένα και μοναδικό: τους θέλει και πάλι μαζί στη σκηνή. Κι εκείνοι έλαβαν το μήνυμα γι' αυτό και αποφάσισαν να ενώσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις μουσικές δυνάμεις τους, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία με σταθμούς σε πολλές ελληνικές πόλεις.

"Με το πέρασμα των χρόνων εμείς σίγουρα έχουμε μείνει οι ίδιοι. Είναι πολύ αργά για να αλλάξουμε...", μας είχε πει ο Πάνος Κατσιμίχας τον περασμένο Οκτώβριο. Με αυτό, λοιπόν, το ίδιο μουσικό προφίλ που τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε, ξεκινούν και το φετινό καλοκαιρινό ταξίδι τους, με τις αποσκευές τους γεμάτες τραγούδια.


Δυναμική

Τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και πρωταγωνίστησαν στην ελληνική μουσική σκηνή για δύο ολόκληρες δεκαετίες, διατηρώντας απείραχτη, μέχρι σήμερα, τη δυναμική τους: "Νύχτωσε νύχτα", "Μη γυρίσεις", "Ρίτα Ριτάκι", "Ανόητες αγάπες", "Φάνης", "Γέλα πουλί μου", Μια βραδιά στο Λούκι"...

Η καλοκαιρινή περιοδεία τους θα ξεκινήσει πανηγυρικά με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στις 20 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού. Εκεί έχει κλειστεί το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό τους, που περιμένει με ανυπομονησία να τους απολαύσει και πάλι μαζί στη σκηνή. Κι έπειτα, στις 22 του μήνα, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και ο "Μύλος".

Το συναυλιακό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις στο Ηράκλειο Κρήτης (27/6), στην Κύπρο (6/7), στη Λιβαδειά (20/7), στον Φενεό (23/7), στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (26/7), στη Ρόδο (30/7).

Τον Αύγουστο θα επισκεφθούν την Καβάλα (2/8), την Αλεξανδρούπολη (4/8), το Νεστόριο (6/8), την Κατερίνη (8/8) αλλά και το Terra Vibe Park της Μαλακάσας (27/8), για να ολοκληρώσουν με μια συναυλία στην Πάτρα στις 14 Οκτωβρίου. Στις παραπάνω ημερομηνίες είναι πιθανόν να προστεθούν και κάποιες ακόμη.


Πηγή:  http://www.ethnos.gr/