Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τελετή λήξης του (παράνομου μειονοτικού) παιδικού σταθμού Κομοτηνής

Λειτουργουσε κάτω από την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας χωρίς να πληρώνονται ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ και φυσικά κάτω από την μύτη (ή αν θέλετε με την ανοχή) των αρμοδίων ελληνικών αρχών
             ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ;


Πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου στον κήπο της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής η τελετή λήξης του Παιδικού Σταθμού Κομοτηνής, του πρώτου από αυτούς που λειτουργούνε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας (BTAYT).

Στην εκδήλωση μετείχε ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο υποπρόξενος Μουράτ Σεζγκίν, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Μολλά Ισά Ριντβάν, η πρόεδρος του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο υποδιευθυντής της τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή Τσαγρί Ιζμιρλίογλου, διοικούντες του συλλόγου BTAYT και πολύς κόσμος. Τα μικρά παιδιά με τις επιδείξεις τους στον κήπο της Νεολαίας κατέκτησαν καρδιές και κέρδισαν χειροκρότημα.

Μετά τις ομιλίες που έγιναν το πρόγραμμα πέρασε στις επιδείξεις των μαθητών του παιδικού σταθμού. Αυτές ήταν χωρισμένες σε 4 ομάδες ανάλογα με την ηλικία.

Σχόλιο : Πρόκειται για έναν από τους παράνομους παιδικούς σταθμούς που λειτουργεί ο σύλλογος αυτός. Χωρίς ΤΕΒΕ, χωρίς να πληρώνει ΙΚΑ…..


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/