Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μεταγραφικό απόκτημα της Skoda ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μεταγραφικά νέα δεν ακούνε οι φίλαθλοι στην Ξάνθη, ωστόσο στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι για την Skoda...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μεταγραφικά νέα δεν ακούνε οι φίλαθλοι στην Ξάνθη και οι άνθρωποι της ΠΑΕ εισπράττουν στην καθημερινότητα τους την ανησυχία του κόσμου ότι μέχρι στιγμής μόνο για παίκτες που έφυγαν έχουν ακούσει. Η καθησυχαστική απάντηση που ανεπίσημα βγαίνει είναι ότι και πέρυσι δεν είχε πάρει η ομάδα παίκτη το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουνίου...

Φέτος η Skoda Ξάνθη έχει ήδη αποκτήσει τον Μαρκοφσκι. Μάλιστα, επειδή δεν θα θα διεξαχθούν τελικά τα πλέι οφ της Football League και την Τρίτη ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του παίκτη στη Δόξα Δράμας, μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επίσημα. Εκτός και αν περιμένουν για το τυπικό του θέματος την 31 Ιουνίου που λίγη το συμβόλαιο του με τους "μαυραετούς".

Εδώ να σημειώσουμε ότι στην Skoda Ξάνθη υποδέχτηκαν με ικανοποίηση την εξέλιξη, μια και ο Σέρβος θα μπορέσει να ξεκουραστεί περισσότερες ημέρες πριν αρχίσει προετοιμασία με την καινούργια ομάδα του. Πριν από αυτό βέβαια έχει ξεκινήσει άλλη προετοιμασία για τον νεαρό φορ, αυτή του γάμου του μια και παντρεύεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/