Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπέλεκ (;)

Ο καμερουνέζος παλιός γνώριμος του Πανθρακικού βρίσκεται στην λίστα που θα διεκδικήσουν οι κιτρινόμαυροι σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ένας παλιός γνώριμος του Πανθρακικού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ σύμφωνα με το www.sportdog.gr . Ο λόγος για τον Καμερουνέζο επιθετικό Στηβ Μπέλεκ , που είχε βγάλει μάτια με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Πανθρακικού και αποκτήθηκε από την Ουντινέζε το προηγούμενο Καλοκαίρι. Για τον Μπέλεκ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Παναθηναικός και η Τότεναμ αλλά η Ουντινέζε ήταν αυτή που κατάφερε να αποκτήσει τον νεαρό Καμερουνέζο.







Τον Μπέλεκ λοιπόν έχει προτείνει γραφείο μάνατζερ στη διοίκηση της ΑΕΚ για να έρθει δανεικός από την Ουντινέζε, καθώς στον ιταλικό σύλλογο δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής και χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να βελτιωθεί. Μετά την φυγή των Σκόκο, Μπλάνκο , η ΑΕΚ ψάχνει επιθετικούς και η λύση Μπέλεκ θα ήταν σωτήρια για τους ανθρώπους της Ένωσης .







H φωτογραφία είναι έξω από το ΔΑΚ, κατά την άφιξη της ομάδας του Πανθρακικού μετά την εκτός έδρας νίκη στο ¨Κλεάνθης Βικελίδης¨ με πρωταγωνιστή τον Καμερουνέζο επιθετικό!