Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ανακοινώνεται επισήμως αύριο ο Μαρκόφσκι και άλλος ένας...

Εντονη φημολογία ότι επίκειται η δημοσιοποίηση μια ακόμα μεταγραφής από την Skoda Ξάνθη - η οποία θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η εβδομάδα που διανύουμε σχεδόν ολοκληρώνεται και μπορεί να χαρακτηριστεί «βουβή» για την Σκόντα Ξάνθη. Ο προβληματισμός θα ήταν μεγαλύτερος εάν είχε ξεκινήσει ήδη – όπως ήταν προγραμματισμένο – η προετοιμασία και το ρόστερ ήταν ως έχει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Χanthi Reds υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες και αισιοδοξία ότι την Δευτέρα στα Πηγάδια θα υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής πέραν των Βλαχοδήμου, Ντίκα, Μπαξεβανίδη, Μαρκόφσκι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του το ίδιο αισιόδοξος φέρεται να είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που περιμένει να ξεκινήσει την προετοιμασία με όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερα κενά. Δεν αποκλείεται το αργότερο μέχρι την Κυριακή να υπάρξει ανακοίνωση με πιθανότερη μέρα την Παρασκευή 1 Ιουλίου που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί επίσημα πλέον και ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Πεντακάθαρη η Σκόντα Ξάνθη
Όποιος είναι στο χώρο καταλαβαίνει. Καθημερινά δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα με την αγωνία του κόσμου να είναι έκδηλη με τα όσα ακούει γύρω από τα στημένα παιχνίδια. Είναι φυσικό ο κόσμος να φοβάται όταν η συγκεκριμένη έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής η Σκόντα Ξάνθη ανήκει στις ελάχιστες ομάδες που δεν εμπλέκονται. Το Χanthi Reds επικοινώνησε με άνθρωπο που έχει διαβάσει αρκετές σελίδες μπροστά από αυτά που έχουνε βγει μέχρι σήμερα και το όνομα της Ξάνθης δεν υπάρχει πουθενά.

Τέλος, η πόλη από χθες έχει γεμίσει από ποδοσφαιριστές που έχουν επιστρέψει από την άδειά τους για να αρχίσουν δουλειά σύντομα.

* Ο Κρίστοφερ Κατόγκο εξαιτίας των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Ζάμπια, εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια και θα απουσιάζει από την πρώτη προπόνηση.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/