Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφίες στον Έβρο

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μία στην Αλεξανδρούπολη και 
μία στους Κήπους

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη την 28-06-2011, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, αλλοδαπός για πλαστογραφία και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (28-06-2011), σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης σε 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Μπαγκλαντές, διαπίστωσαν ότι κατείχε και επέδειξε σ΄αυτούς, Βεβαίωση Αίτησης για έκδοση Άδειας Διαμονής, η οποία είχε αφαιρεθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και η παραπάνω Βεβαίωση κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη την 28-06-2011, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, αλλοδαπός για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (28-06-2011), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, ένας 24χρονος αλλοδαπός, προσπάθησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς Διαβατήριο με σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και το Διαβατήριο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

.